برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماریهای قلبی - عروقی است که تغییراتی در چربی خون را سبب میشود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماریهای قلبی - عروقی نقش بسیار مهمی دارد. مطالعات نشان داده است؛ جوامعی که از رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری برخوردارند، میزان بروز بیماریهای قلبی - عروقی کاهش یافته است و به دنبال آن میزان چربی خون آنها نیز کمتر میشود.
بر اساس اعلام انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، رژیم غذایی نامناسب میتواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشار خون موثر باشد. این عوامل زمینهساز بروز بیماریهای قلبی - عروقی هستند.
نظرات شما عزیزان: